Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Expert Evaluator Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii de evaluare proprietati imobiliare, bunuri mobile
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sc. Expert Evaluator Srl.

Serviciile noastre şi echipa de lucru s-au dezvoltat în permanenţă, reuşind să ne extindem pe piaţa regională, elaborând rapoarte de evaluare pentru beneficiari din toate zonele ţării.

Suntem o echipa unită, ce se axează pe eficienţă şi performanţă, ne stimulează noutatea şi lucrările complexe, ne pasionează orice subiect nou abordat în literatura de specialitate, ne preocupă calitatea muncii noastre, ne motivează îmbunătăţirea constantă a serviciilor oferite, ne recompensează satisfacţia clienţilor.

De ce să apelaţi la serviciile noastre?
Profesionalism: serviciile noastre sunt orientate spre satisfacţia clienţilor, prin realizarea de lucrări de calitate, fiind în permanenţă la curent cu noutăţile din domeniul evaluărilor mobiliare şi imobiliare.

Cunoaştem importanţa evaluării pentru tranzacţiile de achizitie şi schimb, vânzare, garantare bancară, impozitare, informare, asigurare, raportare financiară sau insolvenţă.

Calitate şi corectitudine: obiectivul nostru este de realiza lucrări care prezintă faptele concludent, fără lipsuri şi nevoia de claficări suplimentare de la evaluator.

Rapiditate: rapoartele de evaluare sunt livrate în max. 72 ore de la momentul primirii tuturor actelor din partea clientului, necesare procesului de evaluare.
Promptitudine şi înţelegerea nevoii clientului: suntem deschişi la sugestii şi discuţii cu potenţialii clienţi pentru a elimina toate barierele de comunicare şi lipsa de eficacitate ce poate proveni din aceste cauze.

Suntem o firmă orientată către client şi urmărim în permanenţă ca raportul preţ/calitate să fie unul echitabil, astfel firma noastră practică tarife competitive, fără a afecta calitatea rapoartelor de evaluare.
Din Gura in Gura